Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g1402g280kcal0g56.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 2454g2761kcal412.5g0g122.7g0g
Soijakastike 701g423kcal36.2g66.6g0.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 119g804kcal32g8.2g69.1g14.7g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8763kcal961.4g317.8g384.8g29.4g
Valittu annoskoko4704g4381kcal480.7g158.9g192.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna2352g2191kcal240.4g79.5g96.2g7.4g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271