Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1469g430kcal13.8g66.1g5.9g27.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1068g1773kcal203g0g106.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g267g855kcal138.9g74.8g1.3g42.7g
Sipuli (kuorittu)347g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss401g1242kcal96.1g3.2g92.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1068g267kcal10.7g58.7g0g15g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g9475kcal939.8g447.2g424.2g184.4g
Valittu annoskoko4704g4738kcal469.9g223.6g212.1g92.2g
Annoskoko puolitettuna2352g2369kcal235g111.8g106.1g46.1g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315