Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1121g146kcal12.6g11g2.2g13.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 654g893kcal17.5g159g14.9g23g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g374g123kcal14.9g9.7g2.6g5.6g
Paprika, punainen934g240kcal8.4g43g3.7g18.7g
Kurkku 1028g112kcal5.8g14.4g1g7.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 374g1396kcal83.4g0g119.6g0g
Auringonkukkaöljy 126g1115kcal0g0g126.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g93g19kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8089kcal285.2g486.4g540.2g136g
Valittu annoskoko4704g4045kcal142.6g243.2g270.1g68g
Annoskoko puolitettuna2352g2022kcal71.3g121.6g135.1g34g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381