Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)479g915kcal57.5g112.1g22.5g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g1597g2396kcal255.6g63.9g127.8g0g
Purjosipuli 1597g366kcal28.9g38.3g3.2g33.5g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.2g0.7g2.3g
Kalaliemi Maggie, annos 5g40g104kcal4.4g9.6g5.6g0g
Ruohosipuli, tuore399g108kcal5.6g15.2g2.4g4.4g
Soijakastike 479g289kcal24.8g45.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8597kcal771.2g605.6g325.2g80.4g
Valittu annoskoko4704g4298kcal385.6g302.8g162.6g40.2g
Annoskoko puolitettuna2352g2149kcal192.8g151.4g81.3g20.1g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676