Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 86g64kcal11.2g0.9g0.3g5.9g
Voi ingman171g1233kcal0g0g137g0g
Vesi, vesijohtovesi 1713g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 41g167kcal0g41.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 891g3056kcal90.8g623.5g10.7g31.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1782g5968kcal213.8g1175.8g42.8g146.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g20977kcal631.6g3682.6g381.6g366.4g
Valittu annoskoko4704g10489kcal315.8g1841.3g190.8g183.2g
Annoskoko puolitettuna2352g5244kcal157.9g920.7g95.4g91.6g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565