Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2987g1889kcal89.6g143.4g104.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta971g3494kcal126.2g679.5g20.4g34g
Voi 75g542kcal0.9g0.3g60.7g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 657g937kcal82.1g2g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g13725kcal597.6g1650.4g505.8g68g
Valittu annoskoko4704g6863kcal298.8g825.2g252.9g34g
Annoskoko puolitettuna2352g3431kcal149.4g412.6g126.5g17g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356