Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2699g4480kcal512.8g0g269.9g0g
Sipuli 309g93kcal3.9g14.8g0.6g5.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 771g495kcal24.7g37.2g27g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g116g309kcal9.8g59.2g1.2g15.5g
Chili paprika punainen77g31kcal1.5g6.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)154g309kcal0g74g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 578g726kcal63.6g1.5g52.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g12885kcal1232.6g387.2g701.8g41.6g
Valittu annoskoko4704g6443kcal616.3g193.6g350.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna2352g3221kcal308.2g96.8g175.5g10.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905