Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1922g2691kcal326.7g0g153.8g0g
Paprika, punainen697g179kcal6.3g32g2.8g13.9g
Kesäkurpitsa zucchini 908g164kcal5.1g22.7g3.6g6.4g
Pizzajuustoraaste, annos 360g481g1345kcal149g0g81.7g0g
Soijakastike 96g58kcal5g9.1g0.1g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g48g29kcal1.4g7.2g0g0g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g18g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g9634kcal1018.8g224.2g500g105.8g
Valittu annoskoko4704g4817kcal509.4g112.1g250g52.9g
Annoskoko puolitettuna2352g2409kcal254.7g56.1g125g26.5g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192