Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)2400g3120kcal504g12g120g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g800g1032kcal33.6g40.8g80g0g
Juustoraaste emmental punaleima1000g3900kcal290g0g300g0g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g16385kcal1682g120g1006.4g20.8g
Valittu annoskoko4704g8193kcal841g60g503.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna2352g4096kcal420.5g30g251.6g5.2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096