Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2808g3156kcal593.3g0g84.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g983g265kcal12.8g47.2g2g16.7g
Porkkana 365g119kcal2.3g20.3g0.7g9.3g
Punaviini 421g297kcal1.3g0.8g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.5g0.3g2.5g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g42g46kcal2.1g8.8g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 20g58kcal2.2g2.9g4.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8319kcal1241.4g245.6g184.4g61.2g
Valittu annoskoko4704g4159kcal620.7g122.8g92.2g30.6g
Annoskoko puolitettuna2352g2080kcal310.4g61.4g46.1g15.3g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890