Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2267g7777kcal231g1586.6g27.2g79.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 52g92kcal2.7g19.8g0g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 349g2477kcal2.6g1.4g279g0g
Kananmuna kuoreton 384g547kcal47.9g1.2g39.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa174g523kcal40.1g0g40.1g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1395g697kcal41.8g55.8g34.9g0g
Ruohosipuli, tuore70g19kcal1g2.7g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g24264kcal734.2g3335g841.8g160.8g
Valittu annoskoko4704g12132kcal367.1g1667.5g420.9g80.4g
Annoskoko puolitettuna2352g6066kcal183.6g833.8g210.5g40.2g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238