Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 750g248kcal0g3.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kurkku,tuore 100g1875g180kcal11.2g26.2g1.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2000g1200kcal68g90g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9410g3492kcal164g291.4g144.2g1.4g
Valittu annoskoko4705g1746kcal82g145.7g72.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna2353g873kcal41g72.9g36.1g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712