Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 150g162kcal12.7g21g0.5g10.5g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g482kcal30.8g50.4g11g28.8g
Valittu annoskoko471g241kcal15.4g25.2g5.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna236g121kcal7.7g12.6g2.8g7.2g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.4g1.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910