TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Chili, vihreä, tuore 4.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g42g63kcal6.7g1.7g3.3g0g
Paprikajauhe 2.1g6.7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 313g57kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana943g609kcal50g22.4g34g7g
Valittu annoskoko471g305kcal25g11.2g17g3.5g
Annoskoko puolitettuna236g152kcal12.5g5.6g8.5g1.8g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546