Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl113g87kcal19.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl38g64kcal6.8g0.5g3.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana943g455kcal55g23.2g15.4g4g
Valittu annoskoko471g228kcal27.5g11.6g7.7g2g
Annoskoko puolitettuna236g114kcal13.8g5.8g3.9g1g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353