Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g3259g4074kcal684.5g0g146.7g0g
Sinappi 112g148kcal4.9g15.8g6.7g1.9g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Rypsiöljy 58g517kcal0g0g58.4g0g
Sipuli (kuorittu)1128g305kcal14.7g54.2g2.3g19.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala27g76kcal5.4g1.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g11124kcal1421g257.2g484.6g47g
Valittu annoskoko4716g5562kcal710.5g128.6g242.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna2358g2781kcal355.3g64.3g121.2g11.8g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102