Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g468g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Naudanliha keskiarvo 1800g2749kcal347.4g0g151.2g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1080g648kcal16.2g140.4g1.1g9.7g
Hapankaali (Rasilainen)900g162kcal16.2g16.2g2.7g18g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Smetana54g211kcal1.1g1.2g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g7995kcal776.8g405.8g358.6g91g
Valittu annoskoko4716g3997kcal388.4g202.9g179.3g45.5g
Annoskoko puolitettuna2358g1999kcal194.2g101.5g89.7g22.8g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032