Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g856g2996kcal111.3g539.3g28.3g76.2g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1202g2290kcal240.3g4.2g146.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 751g136kcal4.2g18.8g3g5.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti150g421kcal5.1g8.4g40.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)195g244kcal6.4g7.2g19.5g0g
Tomaattimurska 1202g353kcal6.7g63.7g2.4g22.8g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g13588kcal756.6g1315g542.2g219.8g
Valittu annoskoko4716g6794kcal378.3g657.5g271.1g109.9g
Annoskoko puolitettuna2358g3397kcal189.2g328.8g135.6g55g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124