Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen68g18kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Paprika keltainen 68g21kcal0.6g3.5g0.1g1.4g
Sipuli (käsittelemätön)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)129g26kcal0.8g4.5g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g136kcal0g0g15.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g511kcal9.2g41.8g32.8g13g
Valittu annoskoko472g256kcal4.6g20.9g16.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna236g128kcal2.3g10.5g8.2g3.3g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174