Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g125g138kcal28.7g0g2.2g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g125g38kcal1.2g7.5g0.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g113g37kcal3.2g6.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g56g9kcal1.1g0.8g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g716kcal80.4g29g30g0g
Valittu annoskoko472g358kcal40.2g14.5g15g0g
Annoskoko puolitettuna236g179kcal20.1g7.3g7.5g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953