Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis208g233kcal45.8g0g6.2g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 58g44kcal2.6g7.5g0.1g0.6g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 42g7.1kcal0.9g0.1g0.1g1g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g607kcal100.2g19.6g13.6g6.4g
Valittu annoskoko472g304kcal50.1g9.8g6.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna236g152kcal25.1g4.9g3.4g1.6g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183