Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Arkijuustoraaste (Valio)150g555kcal45g0g40.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g3.7g2.2kcal0.3g0.2g0g2.7g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Pekoni rasvainen 38g141kcal4.5g0g13.9g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g75g169kcal14.3g0g12.3g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)30g47kcal7.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2167kcal180g10.2g154.4g5.4g
Valittu annoskoko473g1084kcal90g5.1g77.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna236g542kcal45g2.6g38.6g1.4g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842