NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe158g536kcal9.1g113.4g4.3g9.9g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)225g405kcal24.8g12.4g29.3g0g
Rypsiöljy Eldorado7.5g62kcal0g0g6.9g0g
Margariini 60%, kultarypsi 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2135kcal72.8g259g90g19.8g
Valittu annoskoko473g1067kcal36.4g129.5g45g9.9g
Annoskoko puolitettuna236g534kcal18.2g64.8g22.5g5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651