Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska281g84kcal3.9g18.3g1.4g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g51g111kcal11.6g0.5g7.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 56g128kcal7.9g1g10.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Spagetti 39g129kcal4g26.1g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1064kcal56g95.6g53.2g3.6g
Valittu annoskoko473g532kcal28g47.8g26.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna236g266kcal14g23.9g13.3g0.9g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304