Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g113g245kcal11g45.2g2g9.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Salsa medium (Rainbow)75g19kcal0.8g3.2g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g15g21kcal0.4g0.6g1.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman90g180kcal19.8g0.9g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1267kcal99.6g107g46.2g23.8g
Valittu annoskoko473g634kcal49.8g53.5g23.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna236g317kcal24.9g26.8g11.6g6g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225