Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g88g140kcal15.8g3g7.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g97kcal0g0g10.9g0g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Inkivääri, tuore, silputtu8.8g7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g19g60kcal1.6g11.2g1g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g88g46kcal5g4.6g0.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g131g18kcal2.5g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g807kcal55g52.4g42.6g4.4g
Valittu annoskoko473g404kcal27.5g26.2g21.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna236g202kcal13.8g13.1g10.7g1.1g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171