Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g187g53kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)38g21kcal7.1g1.5g1.5g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 38g112kcal6.7g0.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g404kcal31g28.4g24.4g10.4g
Valittu annoskoko473g202kcal15.5g14.2g12.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna236g101kcal7.8g7.1g6.1g2.6g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536