Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 83g270kcal8.4g54.8g0.9g2.8g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g90g95kcal17.1g0.5g2.7g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g94g75kcal1.4g6.3g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150g45kcal6.9g2.8g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1199kcal78.4g130.8g37.6g10.6g
Valittu annoskoko473g600kcal39.2g65.4g18.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna236g300kcal19.6g32.7g9.4g2.7g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180