Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g150g60kcal2.2g6.7g3g3.7g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g695kcal64g24.8g37g11g
Valittu annoskoko473g347kcal32g12.4g18.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna236g174kcal16g6.2g9.3g2.8g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262