Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Keräkaali, 100g328g79kcal3.9g11.2g0.7g6.9g
Fondue, puolet paketista 220 g11g24kcal2.2g1.1g1.9g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g22g71kcal3g13.1g0.7g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g660kcal53.8g53.2g24.2g19.2g
Valittu annoskoko473g330kcal26.9g26.6g12.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna236g165kcal13.5g13.3g6.1g4.8g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116