Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 225g319kcal39.5g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 70g30kcal0.3g2.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g888kcal81.8g17.4g50.2g4.8g
Valittu annoskoko472g444kcal40.9g8.7g25.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna236g222kcal20.5g4.4g12.6g1.2g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282