Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka113g428kcal25.9g0g33.7g0g
Cashewpähkinä 45g258kcal9g8.5g20.9g1.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 113g83kcal0.8g17.4g0.4g1.2g
Fariinisokeri23g91kcal0g22.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Päärynä kuorittu 113g49kcal0.3g9g0.1g4.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2152kcal73.2g115.8g146.4g15.4g
Valittu annoskoko473g1076kcal36.6g57.9g73.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna236g538kcal18.3g29g36.6g3.9g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.3g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597