Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 37g259kcal0.3g0.1g29.2g0g
Sokeri37g151kcal0g37.2g0g0g
Kaurahiutale 47g175kcal6.8g26.6g3.4g4.7g
Kaurajauho 16g60kcal2.3g9.2g1.2g1.6g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 29g11kcal0.3g1.8g0.3g0.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen117g245kcal0.6g24.5g16.4g0.6g
Banaani, kuorittu 102g89kcal1.1g18.7g0.4g1.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 88g65kcal0.7g13.6g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2112kcal24.2g263.4g102.6g19.8g
Valittu annoskoko472g1056kcal12.1g131.7g51.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna236g528kcal6.1g65.9g25.7g5g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.9g10.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343