Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4017g6641kcal672.9g0g441.9g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)435g544kcal40.5g12.2g34.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 134g29kcal0.4g2.1g0g0.1g
Oliiviöljy 134g1184kcal0g0g133.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g16797kcal1427.6g28.6g1221.2g0.2g
Valittu annoskoko4720g8398kcal713.8g14.3g610.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna2360g4199kcal356.9g7.2g305.3g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800