Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1001g3505kcal125.2g718g15g30g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g935g2617kcal140.2g0g224.3g0g
Kananmuna kuoreton 668g952kcal83.5g2g68.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1335g734kcal41.4g85.5g26.7g0g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen668g134kcal4g25.4g2g9.3g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g16002kcal796.2g1677g674.8g90g
Valittu annoskoko4720g8001kcal398.1g838.5g337.4g45g
Annoskoko puolitettuna2360g4001kcal199.1g419.3g168.7g22.5g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265