Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g100g55kcal6g3g2g100g
Kuivahiiva, annos 11g50g180kcal22.5g20g3g0g
Soijajauhot, Soyolk450g1800kcal175.5g72g90g54g
Vehnälese 400g913kcal53.2g61.6g18g150g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl420g3780kcal0g0g420g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 300g2023kcal80.6g20.7g174g36.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g17501kcal675.6g354.6g1414g681.8g
Valittu annoskoko4720g8751kcal337.8g177.3g707g340.9g
Annoskoko puolitettuna2360g4375kcal168.9g88.7g353.5g170.5g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362