Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4009g7817kcal749.6g0g541.1g0g
Rypsiöljy 301g2659kcal0g0g300.6g0g
Tilli, tuore 401g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g21224kcal1530.4g13.6g1690g16.8g
Valittu annoskoko4720g10612kcal765.2g6.8g845g8.4g
Annoskoko puolitettuna2360g5306kcal382.6g3.4g422.5g4.2g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603