Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1917g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2684g9395kcal94g2174.3g26.8g80.5g
Kuivahiiva, annos 11g35g127kcal15.8g14.1g2.1g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Oliiviöljy 64g565kcal0g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g20330kcal219.6g4415.2g185.6g161g
Valittu annoskoko4720g10165kcal109.8g2207.6g92.8g80.5g
Annoskoko puolitettuna2360g5082kcal54.9g1103.8g46.4g40.3g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547