Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen683g176kcal6.1g31.4g2.7g13.7g
Paprika keltainen 683g206kcal6.4g34.8g1.4g13.7g
Sipuli (käsittelemätön)1868g506kcal24.3g89.7g3.7g31.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1285g257kcal7.7g45g3.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g151g1356kcal0g0g150.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g5113kcal93.4g417.2g326g129g
Valittu annoskoko4720g2557kcal46.7g208.6g163g64.5g
Annoskoko puolitettuna2360g1278kcal23.4g104.3g81.5g32.3g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174