Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1170g4212kcal152.1g819g24.6g41g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g400g2880kcal4g4g320g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 800g285kcal1.3g56.9g0.7g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9444g25317kcal484g3896g826g114.4g
Valittu annoskoko4722g12659kcal242g1948g413g57.2g
Annoskoko puolitettuna2361g6329kcal121g974g206.5g28.6g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310095