Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2101g925kcal10.5g134.5g12.6g69.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1501g5854kcal0g1470.9g0g0g
Suklaa tumma 901g4652kcal35.1g479.6g279.2g47.7g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton135g28kcal0.4g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9456g22917kcal92g4174.4g583.6g234.2g
Valittu annoskoko4728g11459kcal46g2087.2g291.8g117.1g
Annoskoko puolitettuna2364g5729kcal23g1043.6g145.9g58.6g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914