Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu300g213kcal43.2g2.1g3.3g0g
Sinisimpukka vedessä 300g267kcal46.9g5.7g6g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g1201g961kcal228.1g0g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1201g300kcal12g66g0g16.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokakerma ingman 5%600g510kcal21g36g30g0g
Torino tumma proteiinipasta plus751g2552kcal172.6g397.8g27.8g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9456g10608kcal1058.8g1050.8g249.6g134.6g
Valittu annoskoko4728g5304kcal529.4g525.4g124.8g67.3g
Annoskoko puolitettuna2364g2652kcal264.7g262.7g62.4g33.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157