Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä31g34kcal2.4g5.6g0.2g2.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g50g48kcal4g7g0.4g4g
Paistijauheliha nauta 5%125g161kcal26g0g6.2g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana946g764kcal71g51.4g29.2g21g
Valittu annoskoko473g382kcal35.5g25.7g14.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna237g191kcal17.8g12.9g7.3g5.3g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886