JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Kani 281g458kcal59.5g0g24.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g19g3.8kcal0g1.2g0g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3.4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.6g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g26g7.9kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g1174kcal122.6g11.6g69.2g3.4g
Valittu annoskoko474g587kcal61.3g5.8g34.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna237g294kcal30.7g2.9g17.3g0.9g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386