Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1166g3298kcal53.6g366g176g64.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g699g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g699g1224kcal174.8g3.5g62.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow466g839kcal2.8g26.6g79.3g0g
Pesto Rosso, Barilla233g769kcal9.3g28g68.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1166g233kcal7g44.3g3.5g16.3g
Basilika, tuore70g28kcal2.2g3.5g0.6g2.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g233g676kcal76.9g0g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9464g14419kcal661.6g997g865.6g185.8g
Valittu annoskoko4732g7210kcal330.8g498.5g432.8g92.9g
Annoskoko puolitettuna2366g3605kcal165.4g249.3g216.4g46.5g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058