Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%720g1223kcal143.9g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkokaali keräkaali 1799g500kcal21.4g73g3.6g37.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)20g55kcal1.9g3.6g3.8g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g61kcal2.3g2.3g4.7g0.4g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9468g3907kcal348g201g169.8g92.4g
Valittu annoskoko4734g1953kcal174g100.5g84.9g46.2g
Annoskoko puolitettuna2367g977kcal87g50.3g42.5g23.1g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648