Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Naudan Sisäpaisti2248g2473kcal494.5g2.2g67.4g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Chili paprika punainen202g81kcal4g18.2g0g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 23g72kcal3.3g4.1g2.9g8.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1798g647kcal32.4g115.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9468g7718kcal1077.8g358.8g242.8g29g
Valittu annoskoko4734g3859kcal538.9g179.4g121.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna2367g1930kcal269.5g89.7g60.7g7.3g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729