Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi801g3604kcal52.1g480.5g168.2g24.8g
Voi 401g2905kcal4.8g1.6g325.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl1068g3631kcal21.4g32g373.8g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g2136g3631kcal153.8g341.7g181.5g0g
Sokeri 128g520kcal0g128g0g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Liivate 43g149kcal36.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g28879kcal537.4g1967.6g2098.2g49.6g
Valittu annoskoko4736g14440kcal268.7g983.8g1049.1g24.8g
Annoskoko puolitettuna2368g7220kcal134.4g491.9g524.6g12.4g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626