Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Hapankaali 1599g450kcal17.1g68.7g3g32.8g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste799g200kcal7.2g38.4g2.4g23.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen799g1111kcal151.9g0g56g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g5111kcal366g398.6g206.8g134g
Valittu annoskoko4736g2555kcal183g199.3g103.4g67g
Annoskoko puolitettuna2368g1278kcal91.5g99.7g51.7g33.5g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417