Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1988g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 199g148kcal26.1g2.2g0.8g13.7g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )68g606kcal0g0g66.9g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 386g1173kcal33.8g213.7g7.3g53.6g
Grahamjauho 994g3260kcal105g603.4g21.9g98.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1074g3684kcal109.4g751.6g12.9g37.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g17742kcal548.6g3141.8g219.6g406.6g
Valittu annoskoko4736g8871kcal274.3g1570.9g109.8g203.3g
Annoskoko puolitettuna2368g4436kcal137.2g785.5g54.9g101.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901